donderdag 9 september 2010

Een nieuwe start

Het leven bestaat uit fases en elke fase heeft in principe ook weer een nieuwe start. Maar soms wil of moet je een nieuwe start maken zonder dat je in een volgende fase terecht komt.

Zo ook ik.
Toen ik afstudeerde wil ik dolgraag gaan reizen, maar goed daar heb je ook geld voor nodig. Dus ik besloot om te gaan invallen en zo het geld te verdienen voor mijn reis.
De reden dat ik wilde gaan reizen is omdat ik een fase in mijn leven wilde afsluiten die al een lange tijd open stond. Een fase waarin er vele vervelende dingen zijn gebeurd en die fase was nooit goed afgesloten. Daarom wilde ik weg.

Maar goed "life happens while you're making other plans" dus ik kreeg een vriendje, kocht een auto en het reizen werd op laag pitje gezet. Toen het uitging met vriendje wilde ik toch weer gaan reizen, maar helaas.. het geld was er niet meer (wel een mooie auto en leuke zomervakantie haha) Dus was ik werkeloos, single en had geen vooruitzicht.

Totdat Aruba op mijn pad kwam! Eindelijk kon ik dan toch die nieuwe start maken en de vorige fase echt afsluiten....
Nu is helaas het Aruba-avontuur inmiddels ook al voorbij, ik ben weer thuis..
En nu ben ik weer gedwongen om een nieuwe start te maken, maar dit keer gaat het niet zo makkelijk. Geen baan, geen vent, wonend bij de ouders en thats it..

Voor dat ik dit keer een nieuwe start kan maken moet er nog heel wat gebeuren. Gelukkig ben ik een doorzetter.. U ook?!

1 opmerking:

  1. Zo dat heb je snel even uit je mouw geschud zeg! Compliment. En hou dat doorzetten vol! Het levert je namelijk best veel op, al is dat vaak op 'lange termijn' natuurlijk.

    Je blog gaat hier in de favorieten!

    BeantwoordenVerwijderen